Båtutrustning

rasmus   november 17, 2016   Inga kommentarer till Båtutrustning

Inom navigationselektronik är det Nasa Clipper Duet Instrument som är grymt bra. Det erbjuder hastighet och distansloggar på en kombinerad display med avancerad teknik till ett superpris. Jag rekommenderar det för eftermontering eller uppgradering av din båt.

 

Kompass bottenfärger är mycket effektiva märkesvaror till fyndpriser. För båtrengöring och skötsel är det viktigt att ha rätt produkter anpassade exakt till båtens material. Jag rekommenderar starkt mot aggressiva rengöringsmedel eller  produkter för bilar. Den kompletta Compass Care-serien erbjuder högsta kvalitet hållbar rengöring och skydd för alla båtars material.

En uppblåsbar jolle med en utombordsmotor kan göra sommaren ännu trevligare. Om förbränningsmotorer inte är tillåtet måste du lita på elektriska drivsystem. Torqeedo utombordsmotor har fantastiskt utbud och optimal effektstyrning samt prisbelönt teknik och prestanda. Om du letar efter en lätt, kompakt, pålitlig fyrtaktsmotor rekommenderar jag Parsun fyrtaktsutombordare. Vid ca. 2,5 hk är det perfekt för en kompakt uppblåsbara jolle.

En annan rekommendation för reskomfort kan vara en hopfällbar cykel. Med en sån behöver du inte längre frukta långa resor genom hamnen eller shoppingresor. Bara ta en titt på en hopfällbar cykel, de är kompakta, lätta och trafiksäkra. Med de nya el-cyklarna kan du hantera även längre turer längs kusten och mot vinden. En hopfällbar e-cykel är verkligen värt att överväga.